Благодаря колеги,ще проверя и ще пиша.
Известие
Collapse
No announcement yet.
1.9ТД общи приказки и помощ
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Здравейте колеги! Бях писал за моя проблем с паленето и теча,оказа се че теча е от ръждясали тапи отпред а относно паленето се оказа че е ГНП-то. Предало е богу дух. Та въпроса ми е откъде мога да си намеря читава помпа втора употреба или да я рециклирам финансово по безболезнено.
Comment
-
пробвай да я дръпнете,и кажи какво е станало,ако запали и върви търси проблема в релето на подгрева...
---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:14 ----------
Първоначално публикувано от pace Покажи съобщениеВиж си за всеки случай пак тапите дали ако са сменени са набити както трябва,по спомен мисля,че се сваляше и тръбата от водната помпа,може и от нея да е ако не са ти сменили О пръстена...огледай...тоя мотор е елементарен...за паленето виж да не се е откъснал кабела отпред на гнп-то...там има един клапан....тумбест...кръгъл
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщениепробвай да я дръпнете,и кажи какво е станало,ако запали и върви търси проблема в релето на подгрева...
---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:14 ----------
Много точна насока!Виж и там.sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от Пецата Х Покажи съобщениеЗдравейте колеги, искам малко помощ по два въпроса. От 2 години съм горд собственик на Alfa 146 1.9 TD. До скоро нямаше никакъв проблем вървеше добре и гореше малко. Но преди седмица и изтекоха водите за малко да роди. В сервиза ми казаха че са изчурели тапите, уж ги смениха но това беше добре 2 дни,след това започна пак да тече вода но много по малко.Не знам,може и да е коментирано из форума но не го намерих. Но стана и по страшно. Преди 3 дни отивах на работа,налях си пак водичка и тръгнах,до тук добреее но като реших да си тръгвам ШОК колата не иска да запали,върти няма проблем,чак акумулатора падна - няма палене. Пробвахме и на дърпане неще и неще. Та въпросите ми са : Какъв е проблема че не пали и откъде може да тече зад двигателя. Който се е сблъсквал с това моля да помага.
Здравейте. Виждам,че сте от Хасково. От кой сервиз или майстор в Хасково сте доволен. Бихте ли споделил впечатления. Благодаря.
Comment
-
Здравейте колеги. Значи като тръгне и върви. Преди време имах проблем с теч на антифриз,после не искаше да пали а сега спря да подгрява. Става въпрос за Alfa Romeo 146 1.9 TD Въпроса ми е някой знае ли къде точно е релето за подгрева и има ли бушон?
Comment
-
Здравей колега, релето за подгрева е закачено на стойката на акумулатора от задната страна към купето, дори идва малко под стойката. Доколкото помня има и бушон, горе до стойката на акумулатора. И на мен ми се прецака така изведнъж и си правих доста експерименти, но накрая си взех друго реле.
Успех!Фиат Мултипла 1.9 жтд фейслифт / Алфа Ромео 146 1.9 ТД ех/ Лада 2105 ех
Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: Питаш нещо и теб те питат.
Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Comment
Comment